Vinkit metsässä ulostamiseen

Miten metsässä pitäisi ulostaa

Osa lukijoistamme varmaan ihmettelee, miksi ihmeessä käsittelemme tällaisia aiheita. Mutta syy on yksinkertainen: kun paska osuu tuulettimeen, voi metsään paskomisesta tulla arkinen juttu – ja väärät toimintatavat johtavat tulehduksiin.

Siksi on tärkeää, että miehet ja naiset molemmat opettelevat tekemään tarpeensa oikein. Pyyhkiminen on kaikkein vaikeinta!

  1. Etsi kasveja tai isoja lehtiä jo ennen ulostamista. On tärkeää, että pyyhkimismateriaalia on riittävästi. Yhtä puskaa ei kannata käyttää kahdesti. Ota ne viereesi – ja etsi päälle vielä yksi suhteellisen tasainen keppi tai lättänä kivi.
  2. Asetu tukevaan haara-asentoon ja kurota takapuoltasi hieman taaksepäin. Jos tarvitset tukea, aseta kätesi puun ympärille. Jos löydät tukevan oksan, voit ulostaa myös istumalla oksan päällä.
  3. Jos takapuolesi on toimituksen jälkeen märkä, aloita pyyhkiminen laittamalla kevyesti hiekkaa persukseen ja anna tavaran kuivua hetken. Vaikka ajatus hiekasta kuulostaa ällöttävältä – helpottaa se märän ulosteen pyyhkimistä.
  4. Pyyhi hitaasti edestä taaksepäin. Aloita pehmeillä lehdillä ja puskilla.
  5. Jos saat lehdillä kaiken ulosteen pois, hienoa! Jos lehdet eivät tunnu puhdistavan kaikkea, ota viimeisenä vielä keppi / kivi ja pyyhkäise kerran sillä hitaasti. Varo, ettet raavi itseäsi verille.
  6. Naisille: viimeisenä, taputa vielä puhtaalle lehdellä pari kertaa etupäätäsi tai heiluta viimeiset pisarat pois. Et halua housuihisi kusipisaroita.

Valitse lehdet ja puskat fiksusti. Oma suosikkini on vaahtera, jonka lehdet ovat valtavat. Älä käytä myrkyllisiä kasveja, kuten kieloja. Ja oikeasti, tee pyyhkiminen hitaasti edestä taakse.

Näin voit ulostaa metsässä ilman, että housusi tai kenkäsi likaantuvat!

Leave a Reply