Tilaa reisitaskuhousut netistä miehille ja naisille

Reisitaskuhousut netistä – miehille & naisille

Karut, mutta tyylikkäät. Reisitaskuhousut sopivat niin miehille kuin naisille. Ne ovat käytännölliset

Valikoimat netissä ovat laajat: löytyy reisitaskuhousuja niin työkäyttöön kuin kotiin, shortseina, kapreina ja täyspitkinä. On topattuja vuorellisia housuja, nahkaisia reisitaskuhousuja, armeijan camo-housuja ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä. Maastokuvioidut reisitaskuhousut löydät kaikissa mahdollisissa sävyissä aina perinteisistä armeijan vihreistä talven valkoisiin ja aavikkomaisemien desert-camoihin asti.

Tsekkaa reisitaskuhousut osoitteista:

Miksi reisitaskuhousut ovat oiva valinta?

Ne ovat samalla kätevät, että omanlaisensa tyyli-”statement”. Ne sopivat sekä isoille möllisköille (esim. bodarit) että pienikokoisemmille kavereille (myös lapset). Ne sopivat tyylillisesti aina military-tyylin camo-tyyppien vaatekaapeista muotitietoisten Punavuori-hipstereiden vaaterekeille asti. Sinun tulee vain löytää omaan tyyliisi sopivat reisitaskuhousut ja olet valmis niin bileisiin kuin taistelukentälle.

Historiaa

Reisistaskuhousut ovat lähtöisin armeijasta. Jo 1900-luvun alkupuolella brittien laskuvarjojoukot alkoivat käyttää kyseistä housutyyppiä: taskuihin saatiin mahtumaan runsaasti niin ammuksia, karttoja kuin tarpeellisia lisävarusteita. Armeijakäytöstä ne siirtyivät työkättöön, sillä reisitaskuhousuissa kulkevat kätevästi mukana työmaalla porat, puukot, vasarat, naulat ja kaikki tarpeellinen (no, ei kyllä MIG-kone sinne mahdu).

Ajan myötä camo- ja muut reisitaskuhousut löysivät tiensä myös katumuotiin. Alussa värit olivat hyvin maanläheisiä ja maastokuosi piti pintansa pitkään. Myöhemmin ”reisareita” alkoivat roikuttaa tunnetut jenkkiräppärit – ja näin gansta style laskeutui myös Suomen kaduille. Sinun ei tarvitse tietysti pitää housuja puolitangossa, jos et niin halua. Reisitaskuhousut pysyvät kätevästi ylhäällä esimerkiksi vyöllä tai henkseleillä.

Nykyään reisitaskuhousut sopivat niin miehille, naisille kuin lapsillekin – tyyliin ja ikään katsomatta.

Lisävarusteita

Jos haluat varmistaa, että housusi pysyvät ylhäällä, suosittelemme ostamaan mukaan myös tyylikkään vyön tai perinteikkäät henkselit. Jos haluat pitää lahkeet kurissa, muista tilata mukaan myös särmärit.

Vyöt: Reisitaskuhousujen kanssa sopivat niin nahkavyöt, kangasvyöt kuin taisteluvyötkin. Mikä on oma suosikkisi?
Henkselit: Kun haluat pitää housut ylhäällä perinteiseen tyyliin.
Särmärit: Näillä sidot lahkeet kenkien ylle tyylikkäästi ja varmasti. Särmärit ovat monelle miehelle tutut armeija-ajoilta.

Tilaa reisitaskuhousuja netistä

Leave a Reply